toate categoriile

Ambalaj personalizat, adaptat mărcii dvs

Ora: 2023-09-21 Accesări: 142

nedefinit

Proiectare unică soluții de ambalare este absolut inseparabil de o varietate de tratamente de suprafață pe cutie de ambalare.Tratamentul de suprafață al ambalajului se referă la diferite tehnici de prelucrare și decorare efectuate pe suprafața exterioară a ambalajului, având ca scop îmbunătățirea calității aspectului ambalajului, creșterea atractivității și transmiterea valorii mărcii. Următoarele sunt câteva procese comune de suprafață de ambalare.

Imprimarea este cel mai comun proces de suprafață, inclusiv imprimarea offset, imprimarea cu mătase etc., cu diferite tehnologii de procesare a culorilor, cum ar fi imprimarea CMYK, imprimarea pantone etc., poate personaliza culoarea ambalajului, face culoarea mai bogată și mai plină și îmbunătățește forța de atracție vizuală. .

Ștanțarea la cald include ștanțarea la cald, argintul la cald și o tehnologie mai inovatoare de aurire, care este adesea folosită în soluțiile de ambalare de lux. Poate adăuga o textură metalică ambalajului pentru a face brandul mai high-end.

Gofrarea poate forma o textură concav-convexă și un efect tridimensional pe suprafața ambalajului produsului, evidențiind logo-ul mărcii sau caracteristicile produsului.

Laminarea trebuie să acopere un film pe suprafața ambalajului, cum ar fi folie lucioasă, folie mată etc., pentru a crește rezistența la uzură, rezistența la apă și luciul cutiei cadou, pentru a proteja ambalajul de deteriorare și pentru a crește efectul vizual în același timp. ,făcând ambalajul mai texturat.

Spot UV este folosit pentru a îmbunătăți efectul vizual și calitatea ambalajului personalizat. În general, lumina UV este aplicată pe logo sau pe imagine pentru a o face să pară strălucitoare și să contrasteze cu alte părți, făcând întregul pachet mai atrăgător.

Designul ferestrei, prin proiectarea unei ferestre transparente pe cutia de ambalare, consumatorii pot arunca o privire asupra produselor din cutia rigidă, crescând astfel dorința de a cumpăra și de a simți intuitiv produsul.

Tehnologia blister potrivită pentru ambalaje creative proiecta. Prin încălzirea foliei de plastic, acesta este adsorbit pe cutia de ambalare și i se dă o formă complexă, creând un efect de ambalare tridimensional și dând produsului un aspect inedit și unic.

Echipa noastră de designeri alege de obicei procesul potrivit în funcție de caracteristicile produsului clientului și de poziționarea pe piață pentru a crea ambalaje atractive. Daca vrei sa afli mai multe despre solutia de ambalare potrivita brandului tau, ne poti contacta pe site.